Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

)
99-in-the-shade napisał(a):Doooobra, pomogę Wam, chociaż między LHTF i Naked praktycznie żadna różnica - obie są o niczym (bo Ugly jeszcze da się słuchać więc udam, że nie widzę tych dwóch głosów)
99, no po prostu dokładnie o to chodzi. Że jak już obcujemy z Destination Anywhere, to przynajmniej eliminujmy nieciekawy stuff i zostawmy to, co jeszcze się do czegoś nadaje 

Nad Learning How To Fall jakos mega nie placze, bo jak juz pisalam wywalanie czegokolwiek z tej 3 w pierwszej kolejce jest debilizmem
ale niech wam juz bedzie, zamykajcie ta kolejke w koncu, bo chce sobie po raz kolejny Cold Hard Heart wcisnac, i moze tym razem znajde kogos na tyle rozsadnego ze wcisnie rowniez 

Nad Learning How To Fall jakos mega nie placze, bo jak juz pisalam wywalanie czegokolwiek z tej 3 w pierwszej kolejce jest debilizmem
ale niech wam juz bedzie, zamykajcie ta kolejke w koncu, bo chce sobie po raz kolejny Cold Hard Heart wcisnac, i moze tym razem znajde kogos na tyle rozsadnego ze wcisnie rowniez
[/fquote]
Tylko chciałam już do zamknięcia doprowadzić xD
Gina napisał(a):Nad Learning How To Fall jakos mega nie placze, bo jak juz pisalam wywalanie czegokolwiek z tej 3 w pierwszej kolejce jest debilizmem
Gina napisał(a):zamykajcie ta kolejke w koncu, bo chce sobie po raz kolejny Cold Hard Heart wcisnac

ja jestem przekupna, i mam caly jeden glos, sie moze w przyszlosci przydac (np. w tej kolejce by Learning nie odpadlo
). Ale okej, budujcie koalicje, wywalajce wszystkie piosenki po kolei zeby to ostatnie przynudzanie zostawic, jesli uwazacie ze ta piosenka jest warta wszystkich innych 

Days napisał(a):moze ZB by dalo rade pozyskac
).. Days napisał(a):moze ZB by dalo rade pozyskac, w koncu o ile pamietam, to lubisz CHH, a tu te niecne dranie chca to wywalictrza bronic, nie?
) precz od Ugly!!!! Poza tym mozemy wywlac co chcecie 
ZB napisał(a):Cholerka, znowu masz ciemno w pokoju?
Prześło mi już, znalazłem lepszy w senise 
ZB napisał(a):Days, Kidd - lapy i inne konczyny (ja nie wiem, co maja elfy ) precz od Ugly!!!!

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle Bounce - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 314 |
BJ Songs Battle SITT - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 139 |
Songs by sdms ;) Forum: Twórczość Fanów Autor: sdms Odp: 70 |
BJ Songs Battle KTF - Zakończona Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 291 |
BJ Songs Battle BOG - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 164 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości