) głosuję na "Open All Night". Bo to jałowa piosenka i od pierwszego przesłuchania tak twierdzę. Potem pewnie wyleci ode mnie "You had me from to hello" i znienawidzone "All about lovin' you"
.Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
) głosuję na "Open All Night". Bo to jałowa piosenka i od pierwszego przesłuchania tak twierdzę. Potem pewnie wyleci ode mnie "You had me from to hello" i znienawidzone "All about lovin' you"
.Adrian napisał(a):Przychodzi producent z 12 piosenkami (wersje demo) do Jona I Bono. Kładzie na stół materiał i mówi "macie tutaj piosenki - zróbcie je po swojemu". I tak jedna z tych piosenek to Vertigo i Everyday, druga to Sometimes i Misunderstood następna to Open All Night i (świetne) Original The Spieces.
Adrian napisał(a):Obie mają po równą ilość wspaniałych piosenek jak i równą ilość "zapychaczy"

Adrian napisał(a):Wiem, że trafio na Twój zespół no, ale ja na to nic nie poradze

poradz - ja rozumiem ze forum i te sprawy, ale na wszelkie bostwa naprawde nie wiem jak mozna miec az tak pokretne muzyczne skojarzenia. jakbym mogla to bym cie wyslala na jakies muzyczne pranie mozgu, bo widac ze masz zakodowane pewne rzeczy i sie juz nie da tego zmienic... a szkoda...
- toz OOTS nawet ballada nie jest w sensie tempa, nie mowiac juz o texcie zupelnie z innej bajki.
(Sometimes nawet obok lekkiego nie lezalo, nie wiem jak mozna tak ta piosenke traktowac, to tak jakbys jej w ogole nie zrozumial)
jakbym mogla to bym cie wyslala na jakies muzyczne pranie mozgu, bo widac ze masz zakodowane pewne rzeczy i sie juz nie da tego zmienic... a szkoda...
Adrian napisał(a):o sie głównie tyczy tego zdania które mi się nie spodobało. Chyba, ze źle odebrałem intencje.

Adrian napisał(a):aki sam pozytywny odczuwam przy tch obu piosenkach a jakże inny od innych piosenek i ballad.
ale chodzi oto, zebys czasami sie zastanowil, zanim wyglosisz takie zdanie. glownie z powodow wymienionych wyzej.

.[/fquote]

99-in-the-shade napisał(a):Tych piosenek to chyba znakomita większość nie trawi

I dopiero po chwili sobie uświadomiłem, że to Open All NightWięc chyba nie jest aż tak fatalnie
) tego tam^, zwlaszcza ze moge sie zalozyc ze w kilkunastu starszych tematach piszecie zupelnie o tym samym.. i nie, nie bede pokazywal palcami kto zawsze zaczynal te dyskusje.

Days napisał(a):zolwik![]()

cRaSh napisał(a):I no ja wiem ze you had me, ale najpierw aaly i open all night no xD
i to mowie ja
chociaz ja LMBTL zawsze lubilam bardziej niz wiekszosc piosenek na tej plycie. przynajmniej pamietam ta piosenke 

cRaSh napisał(a):tego tam^, zwlaszcza ze moge sie zalozyc ze w kilkunastu starszych tematach piszecie zupelnie o tym samym..
w sensie dla mnie kolejnosc dowolna 

Na Right Side Of Wrong nie zagłosuję, bo tam jest o Rickym 

Ricky go home
Gina napisał(a):tym razem Adrian nam pokazywal ze nam sie Bounce kiedys podobalo
gdy jemu np nie 

Ricky Skywalker napisał(a):ballada o sklepie całonocnym
Oł Men!! Mocne
I właśnie na to znów oddaje swój głosio. Ale kurde... Ricky.. Teraz ten utwór nabiera nowego znaczenia... 

ZB napisał(a):Ricky Skywalker napisał(a):ballada o sklepie całonocnym
Oł Men!! Mocne
I właśnie na to znów oddaje swój głosio. Ale kurde... Ricky.. Teraz ten utwór nabiera nowego znaczenia...

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Box Set BJ Songs Battle [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 321 |
BJ Songs Battle SITT - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 139 |
BJ Songs Battle - Destination Anywhere - W5 Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 217 |
BJ Songs Battle TD - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 354 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości