A ja proponuje jednak LMBTLife albo jej drugą równie smętną wersje Smile
i naprawde myslisz, ze ktos cie poslucha??

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
i naprawde myslisz, ze ktos cie poslucha??

Adrian napisał(a):Teraz tak sobie gadam dla gadania (w sumie to sam do siebie )

Captain Kidd napisał(a):Adrian napisał(a):Teraz tak sobie gadam dla gadania (w sumie to sam do siebie )
Adrian, ale to już się kwalifykuje pod leczenie specjalistyczne

Nie dajmy wywalić Love me back. Na to przyjdzie kolej później
Najpierw Joey, potem Everyday xD
Nie dajmy wywalić Love me back. Na to przyjdzie kolej późniejNajpierw Joey, potem Everyday xD
Adrian napisał(a):(coś w stylu "skisłem sem" -> nigdy nie wiedziałem co tam jest mówione).
Adrian
Adrian napisał(a):a potem przyszło puszczanie od nowa.

Ale młody byłem i jeszcze głupszy niż teraz
I ile ja bym dał, żeby znowu taki być 

To był czas, że nagrywałem teledyski na video i gdzieś wyczytałem, że teledysk będzie miał premierę europejską w połowie sierpnia na VivaPlus. No i przez 2 weekendy z rzędu wstawałem w nocy żeby sprawdzić czy ten teledysk będzie (tam wtedy leciał taki pasek z zapowiedziami na dole ekranu). No i jakiż byłem zachwycony, jak w końcu nagrałem
Pięęękne czasy 

Ricky Skywalker napisał(a):To był czas, że nagrywałem teledyski na video
.
) też nie jest zła... Też nie dam zabrać tego kawałka tak szybko
. Z reztą to jedna z niewielu piosenek na tej płycie, które w ogóle mi się podobają.Captain Kidd napisał(a):rotfl Adrian"Kiss Fm", stacja radiowa ktora to pierwsza puscila
![]()
Wiem ze potem jak juz clear wersja do sieci zostala wypuszczona to nie moglam sie przyzwyczaic i jakas dziwna pustke bez tego kiss fm czulam

Ricky Skywalker napisał(a):No i jakiż byłem zachwycony, jak w końcu nagrałem

rotfl Adrian"Kiss Fm", stacja radiowa ktora to pierwsza puscila
![]()
hm... nie wiem, czy planowales sie nam przyznawac do takich rzeczy i nei wiem, czy ja jestem gotowa znac tak intymne szczegoly z zycia ludzu z forum....
Ja jak pierwszy raz usłyszałem Everyday, to nie wiedziałem, że to nowa piosenka BJ jest xD Szybko poleciałem po dyskografię (spis w sensie) i doszedłem do wniosku, że to Homebound train
Pięęękne czasy Smile
Wiem ze potem jak juz clear wersja do sieci zostala wypuszczona to nie moglam sie przyzwyczaic i jakas dziwna pustke bez tego kiss fm czulam![]()
ale ja po Joey'em lece z Everyday i no sorry - sentymenty nie sentymenty, ale piosenka jest SLABA i KIEPSKA i nawet zeby-reflektory jej nie ratuja.

W sensie, nie że durna sama w sobie tylko no... Eh, nic już nie mówię

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle TD - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 354 |
BJ Songs Battle - Destination Anywhere - W5 Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 217 |
BJ Songs Battle HAND [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 373 |
BJ Songs Battle BOG - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 164 |
BJ Songs Battle Lost Highway - W7 - Zakończone Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 263 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości