na justice znowu Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Gina napisał(a):jako ze juz w pierwszym dniu przesądziliście pewnie - to ja dla elfa #zeby na justice znowu Mr. Yellow
ale tak prawde mowiac, to nie zrozumialam
co przesadzilismy pierwszego dnia? 

Gina napisał(a):na justice znowu Mr. Yellow

)
Days napisał(a):co przesadzilismy pierwszego dnia?

ZB napisał(a):I nie mam pojęcia, jak to się stało, że Dyin' tak szybko odpadło, podczas gdy powinno być na podjum
No ale koalicja uznala ze jest najgorsze (pff
)

ZB napisał(a):I nie mam pojęcia, jak to się stało, że Dyin' tak szybko odpadło, podczas gdy powinno być na podjum

ZB napisał(a):No poważka, no.... Dyin' to jest Dyin'.. Tylko mi nie mów, że wolisz Miracle![]()
Gina napisał(a):no wreszcie sie zgadzam #lmao No ale koalicja uznala ze jest najgorsze (pff
coz to jest za odkrywczy text
ale nie zeby bylo najlepsze - najlepsze to jest Justice i tyle...
Days napisał(a):dying ain't much of a livingcoz to jest za odkrywczy text
![]()

Gina napisał(a):oja oja no.. text Eastwooda z wyjetego spod prawa - dying ain't much of a living boy...
w sensie Eastwood tylko jako rezyser jest do zniesienia
i przeciez jako pierwsze wylecialo Guano City

cRaSh napisał(a):i tyle ;> wsensie nawet nie zaczynam bronic clinta, legendy sie same bronia Smile
nic nie poradze ze go nie znosze no juz mnie nie OMG-owuj 

oj no nie trafia do mnie, wszystko jedno czy westernowy cytat czy nie

Forgive me

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| BJ Songs Battle SITT - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 139 |
BJ Songs Battle KTF - Zakończona Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 291 |
BJ Songs Battle HAND [zakończone] Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 373 |
Songs by sdms ;) Forum: Twórczość Fanów Autor: sdms Odp: 70 |
BJ Songs Battle TD - Zakończone :) Forum: Ogólna dyskusja Autor: Ricky Skywalker Odp: 354 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości