Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
daijiro kato napisał(a):...a fani? A kto oprócz Jon'a ma 75000 widzów na każdym koncercie, do tej pory?

Days napisał(a):wielu ludzi na swiecie zapytanych o BJ odpowie ci "what?" albo poda w/w tytuly piosenek.......

Śmiem wątpić, nie zapominaj, że BJ nie są jedynym zespołem rockowym, a popularnością z pewnością niektórym ustępuje. Nie chodzi mi tutaj o Gunsów, czy Aerosmith, ale symbolem rocka byli i będą Stonesi i to pewnie ich by wymieniono. Ale to tak na marginesie....ale jeśli spodkasz kogoś na ulicy, lub przeprowadzając ankietę i zapytasz się o: 'ROCK'OWY ZESPÓŁ" to co trzeci szlachetny obywatel Stanów i nie tylko, odpowie BON JOVI...

P
juz ide sie przebrac za indyka.... )

albo zapyta się czy to bujne włosy po francuskiemu

sorki ale cos mam ostatnio nasroj anty - us (pewnie po tym jak dzis przegladajac najnowsze to&owo na okladce zobaczylam ze jakis maraton filmow z okazji 4 lipca w tv..... juz ide sie przebrac za indyka....

brenda napisał(a):Zalezy jak rozumiec slowo "konfrontacja". W koncu konkurencja dla nich moze byc Britney, moga byc tez Iron Maiden.
Jednak jesli moiwmy o zespolach, ktore w podobnym stylu, jak dla mnie jest to Aerosmith. Teraz juz nie widze az tak duzego podobienstwa, ale na poczatku mojej milosci do Bon Jovi zdazalo mi sie mylic ich ballady z Aerosmith. Kiedys nawet myslalam, ze "Crazy" spiewaja BJ
.

E tam wstyd. Mi się kiedyś "Always" z Bryanem Adamsem pochrzaniłoI az wstyd sie przyznac,ale na poczatku myslalam,ze Always spiewali areoshmit....ale wstyd .
ale to było dawno temu w trawie i się nie liczy =P

Heavy Butterfly napisał(a):wielu znakomitym zespołom w latach '80 nie udało się zdobyć tak uderzającej popularności.. a szkoda.. poza tym nie uważam by ilośc wiary na koncertach była istotnym wyznacznikiem jakości tworzonej muzy -pomyślcie nad tym.. co do konfrontacji, to nie będę rozwijac, bo by mnie na tym forum zlinczowano, a nie o to mi chodzi. darzę BJ bardzo dużą sympatią , aczkolwiek jest wiele innych grup, które które stawiam troszkę wyżej. kto ma kłopoty z odróznieniem leppardów i innych od muzy BJ, zapraszam na forum serwisu: http://www.hardrock.com.pl
pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

konfrontować możemy sprawy techniczne, ale gust pozostaje gustem

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości