Ave Tolkien!!!!!!!!!!!!!!

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Czytacie W

tak
12
70%
nie
5
29%

Razem głosów : 17

Postprzez erfea on 22 Lut 2003 02:22

Ja ciągle żyję w dwuch równoległych wymiarach Days, ale ludzie tego nie rozumieją! Ja od dawna nie pasuję do tego świata i to nie tylko za względu na muzykę, czy Tolkiena, ale również ze względu na wartości, które wyznaję, a które są "niedziesiejsze", ze względu na moją duszę (ducha)...
Można ciągle uciekać od rzeczywistości do świata fantazji, ale wtedy się jest "er-fea". Jak narazie jednak nie narzekam! Uciekam dalej i nie przestanę, a co inni myślą nie obchodzi mnie wcale! "Ciągle tu jestem..." i mimo że ciągle mam pod prąd nie poddaję się! Cieszę się że znalazłam jeszcze jedną "elfią" duszę, która umie wsłuchać się w wiatr...

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Arha on 22 Lut 2003 03:36

PS. Jak mozna nie wierzyc, ze Elfy nie istnieja? To czyj post teraz czytacie jak nie Elfa? Co? Chochlik go napisal?
Hm, pomyslmy... :grin: :grin: :grin:
Ale podpisuję sie pod Waszymi postami. Nie tak dawno skończyłam Powrót Króla (nie, nie rozczulałam się na każde wspomnienie Boromira). Kiedy przeczytałam że Elessar został królem srutu tutu wszystko się dobrze skończyło - to nie wiem why - ale poczułam taką straszną ulgę, jakbym przez cały czas siedziała w Gondorze.
Elfy oczywiście były świetne (nie licząc tych potworków w filmie, niektóre wyglądały jak ofiary). Ale wolę ludzi.
Ludzie strzeżcie się. Na forum grasują dwie elfki, Marsjanin z mieczem i wampir. Sytuacja robi się coraz ciekawsza :P

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez trapper on 22 Lut 2003 05:01

Fajne to to jest (świat jest stworzony geniealnie), ale "Dotknięcie pustki" i "Neurochirurgia kliniczna" bardziej mnie wciągają

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Days on 23 Lut 2003 01:16

Trapperku - Tobie wszystko z "chirurgia" i "mozgiem" w tytule wydaje sie bardziej pociagajace (tak zeby nie bylo ---- pustka---->glowa---->mozg)

wracajac jednak do Elfow i Ludzi - obie rasy to dzieci wielkiego Eru, obu nalezy sie szacunek :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez trapper on 23 Lut 2003 03:33

Życzę Ci, żeby twoja praca była dla Ciebie taką pasją jaką jest dla mnie Days, a poza tym "Dotkniecie pustki" nie jest oo neurochirurgii :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Days on 23 Lut 2003 23:13

dzieki Trapper - to bylo naprawde bardzo mile :D Jedno z milszych zyczen :D

powiem Ci tak offtopikowo ze podziwiam Twoja lekarska pasje :D

pasje do gor rozumiem, bo sama jestem gorolazem, ale dawno nie spotkalam lekarza z powolania :D i to z takim zacieciem :D

PS. Z tym "Dotknieciem Pustki" to byl joke z mojej strony :D Taki sytuacyjny, bo ostatnio ja mam Pustke w glowie :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne