Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Przedstaw Się

baw się dobrze... uważaj na niskolatające wampiry... nie przestrasz się widokiem smoka... Elfa musisz polubić... inaczej się nie da
... a resztą paczki się nie przejmuj 

Witam i mam nadzieję, że zagościsz tutaj na długo

)?

No ale sd zapomniałęś o jednym paskudztwie co tu się przechadza... Lama. *rozgląda się nerwowo* nawet srebro nie działa na to plugastwo.

Days napisał(a):to 5 do 1 ze juz wiecej nie przyjdziepo takim powitaniu #lmao

erfea napisał(a):Lama. *rozgląda się nerwowo* nawet srebro nie działa na to plugastwo.
sdms napisał(a):No bo... tego... Bo ja się jej boję, więc wolałem już nic nie mówić, żeby nie wyszło, że powiedziałem coś źle... i yy... *chowa się*

Kourin napisał(a):To chwila - mamy Captaina Kidda, Crasha, i teraz Captaina Crasha? Too strong...
ja proponuje zeby w ramach rozroznienia crash zostal crashem, na Kidda wolac Kidd a na nowego kolege capt
inaczej sie nie da 
Kourin napisał(a):I witam, chociaz mam wrazenie, ze w elfim 5 do 1 jest w tej chwili duzo prawdy
), aczkolwiek ludzie sa zaskakujacy - moze zaskoczy 

Days napisał(a):ja mysle, ze 10 do 1 jest jeszcze bardziej prawdziwe (eh moja zylka hazardowa), aczkolwiek ludzie sa zaskakujacy - moze zaskoczy

(moja bezpieczna żyłka hazardowa) i na wszelki wypadek - witamDays napisał(a):i w sensie samego Johna odkryles (uuuu)?
(to takie moje zboczenie (...)
Captain Crash napisał(a):razem z Bon Jovim nieźle się bawimy.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Przedstaw Się
| My nie lubimy Mandaryny, a fani Roxette ... Forum: Ogólna dyskusja Autor: Adrian Odp: 20 |
Fani T.love wrogiem Bon Jovi!!!!!!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: fido Odp: 31 |
Fani z danego regionu, łączmy się! Forum: Spotkania Fanów Autor: ROKITA Odp: 10 |
Ave Tolkien!!!!!!!!!!!!!! Forum: Różne Autor: Anonymous Odp: 25 |
[akcja] FANI FANOM! Forum: Music, Music Autor: Bjbart Odp: 1 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości