Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi

Tico napisał(a):szkoda że do tego aby powstawały takie piosenki często jest potrzebna taka tragedia....

szkoda że do tego aby powstawały takie piosenki często jest potrzebna taka tragedia....

Days napisał(a):cholere nie slysze az takiego podobienstwa miedzy Augustem i Rockin' In The Free World

Days napisał(a): z reszta kazda piosenka rockowa ma perkusje, potem bas i gitare

Gina napisał(a):Uff nie jestem sama w nie widzeniu zadnego podobienstwa miedzy Augustem a Rockin'.. Juz myslalam ze jaks glucha jestem

z reszta kazda piosenka rockowa ma perkusje, potem bas i gitare![]()
A ja tez nie widze podobienstwa, pewnie dlatego ze dla mnie piosenka to piosenka i nie rozkladam az tak na czynniki pierwsze.
Adrian napisał(a):Hesus myślałem, że pierdykne ze śmiechu Smile

Adrian napisał(a):prawa jest podobna i gitarka w pewnych cześciach, ale melodia tylko fragmentami podobna.

Adrian napisał(a):Oprawa jest podobna i gitarka w pewnych cześciach
Days napisał(a):a fragmentami zajezdza Tocata JSBacha w polaczeniu z III symfonia Beethovena
Nie, Tocatą zajeżdża Pink Flamingos. I bardzo dobrze

Bonjovi89 napisał(a):To jest jedziły z mojego ulubieńca śpiewów, jest to b-side albo był to na wszelkim cd?
fantastyczne haslo! Zywcem jak z jakiegos kiepskiego translatora..[/fquote]

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości