American Music Awards!!!

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez AgataBJ on 14 Lis 2004 05:13

agatka napisał(a):I co? Prawda ze zajefane? :boogie:

Owszem, prawda. :grin: Bardzo mi się fotki podobajommm :wink:

Oh tell the boys I'm on my way
I got the radio blasting in my old man's Chevrolet
I got a party in my pocket cause you know I just got paid
And I'm feeling fine, it's 99 in the shade
Awatar użytkownika
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lis 2004 05:25
Miejscowość: Lublin

Postprzez tasiemeczka on 14 Lis 2004 05:57

świetne......tyle że mi się otworzyły tylko 3 zdjątka :confuse:

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
Awatar użytkownika
tasiemeczka
It's My Life

Od: 11 Paź 2002 19:25
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez martuniaw on 14 Lis 2004 17:18

no fajniunie :woot2:
martuniaw
Get Ready

Od: 28 Wrz 2003 19:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Gina on 14 Lis 2004 20:34

:omg: na pierwszym Jon wyszedł, jak figura w Madame Tussaud... :grin:
Tico i Richie świetnie, a Janicek to chyba kasy potrzebuje... Wszyscyładnie poubierani a on w koszulince za 3$ :lmao:

O, i moja ulubiona złota okładka, w złotej ramie... W sumie dobrze ze jest taka gruba, odwraca uwagę od środka :lmao: :lmao: :lmao:

A serio, fajne zdjęcia :grin:
Ktos wie co zagrali ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez agatka on 14 Lis 2004 21:12

Gina napisał(a):Ktos wie co zagrali ?

Ta kwestia trzymana jest w ogromnej tajemnicy. :shiner: Poki co nikt nie puscil pary z geby. No ale dowiemy sie juz dzisiaj, bo to chyba dzisiaj to rozdanie, prawda? :shiner: Wolalabym zeby odegrali cos z boxu a nie jakiegos przestarzalego medleya typu YGLABN/LOAP/IML.
A ten 6 obrazek to mial byc taki intelidzent dzouk w wykonaniu Jana - tak flaszeczka miala symbolizowac nagrode.

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez lucky on 15 Lis 2004 21:03

Wow zobaczacie jakie swietne fotki, Jon fajnie wygląda jak wszycy inni sami spójżcie:
Image
Image
Image
Image

Boze jestem z nich dumna.... na http://www.filmmagic.com/SearchResult.a ... navtyp=SRH są zdjęcia Jona z nagrąda, niestety by je ściągnąc trzeba się zalogować. Moze jezeli ktos jest zalogowany na tej stronie niecj je wklei i nam pokarzę... :confuse:

...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Image
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45

Postprzez agatka on 15 Lis 2004 21:45

To przemowa Jona po otrzymaniu nagrody (musze przyznac ze mi sie podoba - najbardziej fragmenty o czlonkach zespolu, w tym Hugh i Alec):

Thank you. I’d like to thank Dick Clark and Larry Klein for this, uh, surreal but much appreciated award. And I have to read some people off the list. My parents. Thanks mom and dad. You were good enough to let your kids dream and I know that you must be very proud of us tonight. I want to thank Dorothea, who put up with me, who loved me when it was easy, and who loved me even more when it was hard. I thank you for that. There’s a lot of others I need to thank. Jerry Edelstein that’s been like a father and a friend and always the voice of reason. ?? Alper. Eileen Shriveman, who’s always had my back.…. And Paul Korzillus. Paul, your selfless dedication to my dream is so appreciated you’ll never know. We’ve been through so much together and it’s not over yet. Bill Harper, Joy Deretiger, Rob Light, Chris Halston, Bugsy, ?? bMike Rew, Scott Casey, and our crew.

To Obie O’Brien the one who reminds me it’s all still worth fighting for. You’re a real friend and I thank you.

Now to our record company Island/DefJam, once Polygram, now Universal, the only label I’ve ever recorded for. Thank you. You're a loyal bunch of guys who allow me to do what I want, when I want and you continue to believe. So for Dick Asher, Elan Levy, Jim Caparo, Lee Arcaro, and now Eliot Reed. I thank you.

And where would I be without the guys in the band?

To Alex Such, thank you for your dedication.

To Hugh Mcdonald, the best bass player any band could ever hope for I thank you.

For David Bryan, we’ve gone from the basements to the bars together since we were sixteen years old. I know big Ed is smiling on you tonight.

Tico Torres, the grownup of the band. Tico once said to me "you know I must love you I’ve been staring at your a$$ for 20 years." Thank you for pushing me, pulling me, keeping me big.

And Richie, Richie Sambora. Richie, I’m honored to call you my friend. We’ve done a lot together. You are always looking out for me. And I appreciate that. You are truly my right arm. I thank you.

I gotta give a quick shout to our kids: the baby Hector, Colton, Gabby, Lilly, Ava, Stephanie, Jesse, Jake, and Romeo... Who are in fact our greatest hits.

And finally to our fans 'cause the reason we’re still here... is because you believe. Even when I couldn’t you gave me the chance to dream. So may all your dreams take you wherever you want to go.

Thank you. God bless you. And good night.

Piosenki ktore zagrali to: IML (ale niespodzianka!) i HAVE A NICE DAY ( :boogie: ) z nowego albumu - wnioskuje ze to do tej piosenki Richie uzywal tej 12strunowki.

A teraz time for zdjecia (nie wiem czy o te Ci chodzi Lucky, ale te tez sa ladne :grin: ):
Image
Jon na czerwonym dywanie przed wejsciem na impreze.

Image
Richie i Heather. Tym razem to ona ma wiecej tapety.

Image
:omg: Ale buty!

Image
Kolejny widok na buty.

Image
W calej okazalosci podczas wystepu.

Image
Wreczenie nagrod.
Richie do Dave'a: Chyba troche schudlem, zobacz jak mi portki zlatuja.
Tico (w myslach): Moze by tak rzucic Alejandre?
Hugh (w myslach): Richie znow ogolil klate. Moze bym tez tak przyszlal?
Prezenterka do Jona: Masz tu zebys lepiej widzial, zobacz se jaka fajna.

Image
Joł.

Image

Dobra, juz wiecej mi sie nie chce. Wystarczy.

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Postprzez AgataBJ on 16 Lis 2004 00:39

Zdjęcia superzaste! :boogie: A wypowiedź Jona wzruszająca momentami :grin: Piknie, piknie i jeszcze raz piknie :boogie:

Oh tell the boys I'm on my way
I got the radio blasting in my old man's Chevrolet
I got a party in my pocket cause you know I just got paid
And I'm feeling fine, it's 99 in the shade
Awatar użytkownika
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lis 2004 05:25
Miejscowość: Lublin

Postprzez tasiemeczka on 16 Lis 2004 02:43

Wspaniałe fotki !! Big dzięki :pray:

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
Awatar użytkownika
tasiemeczka
It's My Life

Od: 11 Paź 2002 19:25

Postprzez Evie on 16 Lis 2004 02:53

Jejku, Jon mnie wzruszył...Stary dobry kochany i zawsze ten sam Jon :)))))))))))

Wszyscy fajnie wyglądają, jedynie Richie mógły zapiąć sobie koszulę bo mu trochę nie przystoi ;) Ogólnie wszyscy kojarzą mi się z wyglądem z Crusha. Jon ma nawet podobne okulary. Heather wygląda ładnie...ale jest już trochę za bardzo ponaciągana od tych operacji plastycznych i niedługo już jej skóra na kościach policzkowych pęknie :lmao:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Arha on 16 Lis 2004 03:48

Wypowiedź jest taka... yyy... bonjoviasta. Tzn. chcę przez to powiedzieć, że tak mi się cholernie kojarzy z Blood on Blood i innymi kipdefaejtami, że aż miło. :grin: :boogie: :grin:

A zdjęcia... cóż, cholera, przywołuje to na myśl ten temat o metroseksualności. Jak dla mnie to Richie za dużo kosmetyków dzieli z żoną. Ale jej jakoś bardziej pasują. Przeeeepraszam, ja się kiedyś tak strasznie w Rychu kochałam, a teraz mnie od tych fotek odrzuca (nie licząc butów... buty ma boskie :mwahaha: )... A skoro mowa o butach - te buty Heather strasznie fajne są.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Tico on 16 Lis 2004 04:03

na onecie jest fotorelacja z gali, wydaje mi się że są tam fotki BJ których tutaj nikt nie zamieścił. Kto chce niech zlooka a kto nie chce niech nie looka :P
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez marta_bongiovi on 16 Lis 2004 04:17

a Janicek to chyba kasy potrzebuje... Wszyscy ładnie poubierani a on w koszulince za 3$ :lmao:
ej no, a myślisz, że takie wybielanie ząbków to tanie jest? z czegoś trzeba zrezygnować i zacisnąć pasa

A Heather ma boski kapelusz. Chcę taki. No i Ryś (usta, usta, usta - wiśniową niveą pewnie se machnął:P) tą zieloną marrynarę, no po prostu uch, jaka fajna!

i ciekawe czemu nikt nie komentuje zajefajnej wężowej kurtki mojego ulubionego Dave'a;)

And Richie, Richie Sambora. Richie, I’m honored to call you my friend. We’ve done a lot together. You are always looking out for me. And I appreciate that. You are truly my right arm. I thank you.
oooooj, wzruszające

And finally to our fans 'cause the reason we’re still here... is because you believe. Even when I couldn’t you gave me the chance to dream. So may all your dreams take you wherever you want to go.
[tłum skanduje: złota, więcej złota na okładkach!] a poważnie, to to też ładnie powiedziane. banalnie, ale ładnie, no:)

po głębszym zastanowieniu: oni są taacy uroczy :]

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Marwara on 16 Lis 2004 04:36

a mi się najbardziej podoba się tekst Tico'a do Jona
"you know I must love you I’ve been staring at your a$$ for 20 years."

:lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
kapitalne :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Awatar użytkownika
Marwara
Keep The Faith

Od: 18 Sty 2004 18:25
Miejscowość: Dolina Mgie

Postprzez Cr@sH on 16 Lis 2004 05:01

no super zdjatka i przemowa

jak ktos to (tzn wystep i przmowe) bedzie mial w formie video to niech da znac bo to bedzie warte obejrzenia.
Awatar użytkownika
Cr@sH
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 21:39
Miejscowość: Wrze

Postprzez Sophia on 16 Lis 2004 21:39

Wielkie dzieki za fotki i artykul :) Teraz trzeba bedzie tylko zapolowac na pliczek video z imprezy.

Ania
Sophia
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lis 2004 05:45
Miejscowość: Pozna

Postprzez Gina on 16 Lis 2004 22:58

Image :ohmygod:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Fakt, Richie Cher zaczyna przypominać (czy Heather powinna czuć sie zazdrosna ? :Pswoja droga nic mi sie w jej stroju nie podoba a buty wybitnie, ale ja mam pewne skrzywienia odnosnie stroju kobiet wiec to pewnie dlatego :P) I to skórzane coś.. no jak wyjęty z lat '80 (to nie komplement w tym momencie, lol) Najlepiej wygladali Jon i Tico (ha, ten pierwszy jednak zaoszczedzil na tych zabkach i sobie kupil porzadny stroj :D) David I Hugh normalnie :wink:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez agatka on 16 Lis 2004 23:00

Sophia: nie trzeba polowac.. prosze uprzejmie :grin: :
pliczek video: http://www.montanezdeluna.com/video/041 ... onJovi.wmv
pliczek audio: http://personales.ya.com/crushmagazine/ ... awards.htm

Musze przyznac ze Have a nice day mi sie bardzo podoba. Napisalabym cos wiecej ale pochlastalam sie nozem i mam pol reki zaplasterkowane wiec to by bylo na tyle. Milego ogladania/sluchania. :boogie:

EDIT:
Gina napisał(a):Image

Super.

A kto to jest ten Murzynek Bambo na jednym ze zdjec z Jonem i Davem?

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Postprzez kawa on 16 Lis 2004 23:38

A kto to jest ten Murzynek Bambo na jednym ze zdjec z Jonem i Davem?

Nie poznajesz Ushera??? :grin:
Druga gwiazda na gali zaraz po BJ. Zdobył chyba najwięcej nagród tego wieczora.

A zdjęcia są suuuuuuuuuuuper! :horns:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Marwara on 16 Lis 2004 23:40

Gina napisał(a): Richie Cher zaczyna przypominać (czy Heather powinna czuć sie zazdrosna ? :Pswoja droga nic mi sie w jej stroju nie podoba a buty wybitnie

no racja buty są paskudne.....ale kapelusz to ja też chce taki !!!
Awatar użytkownika
Marwara
Keep The Faith

Od: 18 Sty 2004 18:25
Miejscowość: Dolina Mgie

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja