Administrator

Tutaj możecie zgłaszać wszelkiego rodzaju propozycje problemy i błędy związane z forum.

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Czy Sdms powinien pozosta

Tak
20
80%
Nie
5
20%

Razem głosów : 25

Postprzez erka on 10 Lis 2003 02:10

Sd, nie tłumacz się tak. Jak reszta pisze o tobie milutko to się nie odzywasz tylko dziękujesz za oklaski.

Erkuś, kochanie, w takim razie co ty tu jeszcze robisz? Chyba nie chcesz się zadawać z takimi ohydnymi hipokrytami jak my?

Tylko mówię, że to nie jest skierowane do ogółu.

Ale w każdym razie mówię pa :angel: :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez jovi on 10 Lis 2003 02:11

wstrzymałem sie od glosu tylko dlatego 1 ze bez sd to forum nikt by nie pociagnal 2 wszyscy mysla ze jak dostal krytyke to bede na nie i moglbym byc bo jak kazdy popelnia bledy a ostatnio forum jest takie jakie jest TARG piszecie ze ludzie "cośtam" ale po jaką c holerę pisać posty zaczepne? heh i dlatego jest mało glosów wogole bo ludzie rezygnują z forum (ewentualnie stracili nicka na miesiac) i to bylo niesprawiedliwe nie biore niczyjej strony ......... ale to jest usuwanie nas ... sd w tym temacie nie mozesz sie wypowiadac :P daj troche swoboby ludziom niech wyrażą opinie ... jeśli coś źle napisalem to znajdźcie mnie na gg lub msn
Awatar użytkownika
jovi
Get Ready

Od: 28 Lut 2003 22:12

Postprzez sdms on 10 Lis 2003 02:18

erka napisał(a):Sd, nie tłumacz się tak. Jak reszta pisze o tobie milutko to się nie odzywasz tylko dziękujesz za oklaski.

Erka raz, to ja się nie tłumaczę tylko odpowiadam na zarzuty, dwa jeżeli ktoś o mnie pisze 'milutko' to nie mam raczej na co odpowiadać, bo jak narazie to tylko ty mi jakieś zarzuty postawiłaś, więc nie rozumiem zbytnio o co ci chodzi....
sd w tym temacie nie mozesz sie wypowiadac :P daj troche swoboby ludziom niech wyrażą opinie ...

Nie bronię nikomu wyrażać swojej opini, ani też nikogo nie potępiam za takową, a wypowiadać się będę, bo każdy ma prawo do bronienia się...
Erkuś, kochanie, w takim razie co ty tu jeszcze robisz? Chyba nie chcesz się zadawać z takimi ohydnymi hipokrytami jak my?

Kourin to raczej nie było miłe... Nie rób tak...

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Prowokator on 10 Lis 2003 10:02

Teraz chciałam napisać całą prawdę. Powiem tyle:

-Łuki nie masz w ogóle swojego zdania, wszystko co powiedzą niektóre osoby ( nie będę przytaczała przykładów) mówisz też Ty, jak chorągiewka na wietrze.
- 2 sprawa to to, że zawsze broniłeś innych
- chyba nie masz co robić tylko siedzisz na forum dlatego zagłosowałam żebyś został adminem, bo 24/24 jest kontrola forum ( nie wiem po co są inni moderatorzy)
-tworzy się tu kółeczko różańcowe, nie chcę brzydko mówić ( bo zostane wyzwana od niekulturalnych;)), ale krótko mówiąc jeden drugiemu "dupę liże"
Mogłabym rozwinąc każdy z tych punkcików, ale szczerze powiem, że nie za bardzo mi się chcę ;)

Sorry, że nie odpisze na niektórych użytkowników posty, ale nie widzę potrzeby chyba wystarczy to co napisałam powyzej.

Jak coś sobie przypomnę to dopiszę, chociać planowałam żeby ten post był moim ostatnim.
Prowokator

Postprzez sdms on 10 Lis 2003 11:47

pozostawiam to bez komentarza... z Żoną Dżona vel Prowokatorem "wyjaśniłem" wszystko prywatnie, dochodząc do budujących wniosków o jej osobie... Tak więc nie ma sensu komentować postu powyżej

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Kourin on 10 Lis 2003 21:27

sdms napisał(a):

Sd, nie widzę powodu, dla którego mam tak nie robić. Jak Kuba Bogu i dalej wszyscy znamy. Widzisz, rozpoczynając dyskusję zakłada się pewien poziom rozmowy; a to, co napisałam, jest na takim poziomie, jakim jest post Erki - poniżej pasa. I to, co zaraz napiszę, też nie bvędzie miłe, ale nikt nie powiedział, że życie składa się z chmurek i waty cukrowej.

Mam apel do ludzi piszących posty zaczepne - dajcie sobie siana i nie schlebiajcie sobie mówiąc o swoich osobach "prowokatorzy", bo prowokatorzy powinni trzymać poziom, czego wam nie udaje się robić.

Mam również apel do nas, szarych forumowiczów - ignorujmy takie posty zaczepne. Odpowiadając na nie tylko nakręcamy machinę sztucznie nadmuchanego ego tych pseduoprowokatorów.

To był ostatni post, jaki lama napisała na taki lub pokrewny temat. Nie zamierzam dalej tracić sił i czasu na takie brednie, bo można w nieskończoność ciskać grochem w pseudoprowokatora i nie uzyskamy nawet grochówki.

Amen.

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez sdms on 10 Lis 2003 21:38

Kourin napisał(a):
sdms napisał(a):

Sd, nie widzę powodu, dla którego mam tak nie robić. Jak Kuba Bogu i dalej wszyscy znamy. Widzisz, rozpoczynając dyskusję zakłada się pewien poziom rozmowy; a to, co napisałam, jest na takim poziomie, jakim jest post Erki - poniżej pasa. I to, co zaraz napiszę, też nie bvędzie miłe, ale nikt nie powiedział, że życie składa się z chmurek i waty cukrowej.

To, że ktoś wypowiada się na takim a nie innym poziomie, nie znaczy, że odpowiadający mu musi się do takiego samego zniżać... Jeżeli my nie zachowamy poziomu to już nikt go nie zachowa....

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 10 Lis 2003 21:55

Tylko, że Erka przynajmniej miała odwagę powiedzieć, co myśli. W przeciwieństwie do niektórych osób, które zarzucały coś SD na forum, a tutaj powiedziałyby dosłownie, że jest idealny. Gdyby nie tacy ludzie jak Erka, którzy mają swoje zdanie i potrafią iść pod wiatr, to to forum zeszłoby na psy. Ludzie, krzyczymy na fanów T-Love, a spójrzmy na siebie! Tyle mówimy o tolerancji itd, a jak tylko dziewczyna powie co myśli, to od razu chcielibyście ją eksmitować z forum... Coś tu chyba nie gra.

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez Tico on 10 Lis 2003 22:09

Tylko, że Erka przynajmniej miała odwagę powiedzieć, co myśli. W przeciwieństwie do niektórych osób, które zarzucały coś SD na forum, a tutaj powiedziałyby dosłownie, że jest idealny. Gdyby nie tacy ludzie jak Erka, którzy mają swoje zdanie i potrafią iść pod wiatr, to to forum zeszłoby na psy. Ludzie, krzyczymy na fanów T-Love, a spójrzmy na siebie! Tyle mówimy o tolerancji itd, a jak tylko dziewczyna powie co myśli, to od razu chcielibyście ją eksmitować z forum... Coś tu chyba nie gra.

Tak jasne, tylko zauważ jedną rzecz....wolność słowa kończy się w momencie gdy naruszasz wolność drugiego człowieka....nikt przecież nie krytykuje erki za to że nie uważa sd jako dobrego admina...tylko jak o tym mówi i jakich argumentów używa...tak mi się przynajmniej wydaje...Choć JBJ oczywiście rozumiem, że ten post mógł wynikać z czystej sympatii jaką darzysz erkę i rozumiem że dlatego ją bronisz ale...
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez sdms on 10 Lis 2003 23:00

nikt nie broni Erce krytykowania kogokolwiek i przedstawiania jakichkolwiek argumentów potwierdzających krytykę. natomiast ja jako człowiek oskarżony mam prawo do obrony i ewentualnych wyjaśnień. A komentarze osób trzecich są jak na mój gust zupełnie nie potrzebne.

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez ania_ughr on 11 Lis 2003 02:46

Jestem na 'Nie"

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez fido on 11 Lis 2003 08:01

Cholera i znow dyskusja i znow nieprzyjemnie...ehhh...nie moge sie pozbyc wrazenia ze to wszystko nie tak i ze nikt z nas nie ma racji....wiem ze to glupio brzmi...sam nie wiem co to ma znaczyc...

"...God Gave Rock'n'Roll To You..."
KISS
"...I Play Hard, I Play To Win..."
Bon Jovi
fido
Wanted Dead Or Alive

Od: 03 Sty 2003 19:53
Miejscowość: zakopane(krakow)

Postprzez erfea on 17 Lis 2003 17:12

Zdecydowane, pewne TAK. Nie znam innego zapaleńca, który by miał tyle "wolnego" czasu co sd!!!

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez sdms on 17 Lis 2003 19:17

erfea napisał(a):Zdecydowane, pewne TAK. Nie znam innego zapaleńca, który by miał tyle "wolnego" czasu co sd!!!

No aż 'tyle' tego 'wolnego' czasu to nie ma :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez prayer on 20 Lis 2003 05:57

Oh bez Erki bedzie tak nudno... NIe bedzie kto mial prowokowac kłotnie i spory na forum... Bedzie tak nieciekawie... Bedziemy tesknic :P A co do sdms to gdyby nie on to to forum jak i strona juz dawno by przestala istniec, nie potraficie tego docenic wasza sprawa. Wolnośc słowa nie polega na tym ze mozesz innych błotem obrzucac... ZApamietajcie to i nie mylcie pojęc
Ostatnio edytowany przez prayer, 20 Lis 2003 23:22, edytowano w sumie 1 raz
prayer
Get Ready

Od: 18 Maj 2002 18:11
Miejscowość: Myslenice

Postprzez Kourin on 20 Lis 2003 20:55

prayer napisał(a):Wolnośc słowa nie polega na tym ze mozesz innych błotem obrzucac... ZApamietajcie to i nie mylcie pojęc

O, to, to; o to chodzi. Podobnie, jak ludzie mylą asertywność i chamstwo.

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez JULIA on 28 Lis 2003 22:49

Ja nie wiem czy będę do końca obiektywna,bo Sd jest moim ukochanym braciszkiem :hug: i nie wyobrażam sobie tego forum bez niego w tej roli!!!!!!!!!!

Oczywiście głosowałam na TAK :grin: :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez sdms on 29 Lis 2003 01:09

w obliczu przewagi głosów w stosunku 4:1 uważam, że dalsze głosowanie nie ma sensu i zamykam ten temat... W razie jakby ktoś miał kiedyś wątpliwości co do mojego administrowania można będzie głosowanie powtórzyć...

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Poprzednia

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Powróć do Ogłoszenia, Pytania&Błędy