Accept

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Accept

Postprzez one_light_burning on 25 Sie 2004 18:53

No wlasnie. Wspanbialy, wspanialy :pray: zespol, a zupelnie nikt, kogo znam go nie zna. Wiec zapytam was: czy znacie go, a jesli niue to zapytajcie rodzicow ;P Albo poszukajcie gdzies u dziadkow na strychu starych winyli. Posluchajcie i wypowiedzcie sie ;P :horns:

OUT OF THE SILENT PLANET WE ARE
Awatar użytkownika
one_light_burning
Get Ready

Od: 13 Kwi 2002 23:30
Miejscowość: cz

Postprzez Klaudia on 25 Sie 2004 19:26

Nie znam, rodzice tymbardziej. Podejrzewam, że babcia gdyby żyła napewno by znała, ale że nie żyje... :shiner:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez StrikeR on 25 Sie 2004 20:09

Ja znam, ale dosc pobieznie. Kiedys widzialem ich teledysk na MTV CLASSIC. Nie byl on za bardzo przekonujacy szczerze mowiac. Wole od nich Poison :grin:

Image

Tu as gagn
Awatar użytkownika
StrikeR
Get Ready

Od: 28 Maj 2004 00:37
Miejscowość: Katowice - [WNC]

Postprzez sdms on 25 Sie 2004 21:44

gdzieś, kiedyś, coś słyszałem, ale nie wiem co, kiedy i gdzie.... Trzeba przeszukać płyty z mp3 :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez one_light_burning on 26 Sie 2004 17:43

Tak to zwykle jest...... Kiedys ktos cos slyszal, ale nie wie co..... :confuse:

Awatar użytkownika
one_light_burning
Get Ready

Postprzez ROCKSTAR on 26 Sie 2004 18:10

Bardzo, bardzo lubię Accept ( z jednym tylko takim zaznaczeniem, że od płyty "Eat the Heat"- wiadomo, że na tej płycie nie śpiewał Udo, tylko David Reece, który później założył grupę Bangalore Choir i nagrał z nią jeden album "On Target"- na którym, gościnnie pojawił się sam... JON BON JOVI :grin: :horns: ).
Wracając jednak do Accept i do płyty "Eat The Heat"- są tam naprawdę doskonałe, porywające numery jak "Prisoner", "Mistreated", czy "Chain Reaction". Chociaż moim ukochanym kawałkiem z tej płytki, jest "Love Sensation"- jak to brzmi!! Jeśli macie możliwość- ściągnijcie to sobie :horns:
Z Udo Dirkschneider'em ( czyli z regularnym wokalistą Accept), powala mnie brzmienie i realizacja albumu "Objection Overruled". No i sama zawartość merytoryczno-muzyczna :shiner: Na pierwszy ogień idzie w mych zachwytach balladka "Amamos la Vida". Tuż za nią heavy-zadziorność "Slaves To The Metal", "I Don't Wanna Be Like You (zajefajny refren :horns: ) i "Protectors Of Terror". I jeszcze naprawdę przebojowa rzecz- "All Or Nothing"! :horns:
To tyle co wiem i lubię w temacie grupy Accept
p.s. I jeszcze "Metal Heart" z solówką, którą powinien znać każdy gitarzysta :horns: :shiner:
ROCKSTAR
Wanted Dead Or Alive

Od: 11 Lut 2004 23:11
Miejscowość: Wa

Postprzez one_light_burning on 26 Sie 2004 18:15

:pray: Dziekuje, dziekuje, dziekuje :pray:
Przywracaszb miu wiare! Juz tracilam nadzieje ze ktokolwiek ich zna. A co do moich ulubionych to lubie I'm a rebel, Princess of the dawn i London leatherboys. Sa absolutne genialne i pelne szczeniecej pasji!
A co do metal heart: slyszales ja w wykonaniu dimmu borgir?

Awatar użytkownika
one_light_burning
Get Ready

Postprzez ROCKSTAR on 26 Sie 2004 18:24

Ten kawałek w wykonaniu Dimmu Borgir był chyba na jakiejś płycie z cyklu "Tribute To Accept"
Oczywiscie, że słyszałem! :horns:
Słyszałem również "Burn in Hell", "Mourning Palace..."( ale to już mały offtop :shiner:)
ROCKSTAR
Wanted Dead Or Alive

Od: 11 Lut 2004 23:11
Miejscowość: Wa

Postprzez Strati on 27 Paź 2004 01:13

Wspanbialy, wspanialy zespol, a zupelnie nikt, kogo znam go nie zna

Yeah! Jak mnie poznasz to będziesz znał - mało kogoś kto zna Accept! Fanke Accept! :) I jego cudowną kontynuację - solowego U.D.O A koncer niedawno Accept dał nieziemski!

I'm a lady in a rockn'roll hell!
Awatar użytkownika
Strati
Get Ready

Od: 27 Paź 2004 01:09
Miejscowość: Wroc

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Powróć do Music, Music