2) AEROSMITH i GUNS N" ROSES - za całokształt hard rockowego grania.
3) AC/DC, The Doors, inni muzycy rockowi.
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music

Ale Nickelback?
Można tego trochę posłuchać dla zabicia czasu, ale bez przesady... Jedyna dobra piosenka to Animals, może jeszcze Rockstar, innych jakoś nie kojarzę
My Chemical Romance, 30 Seconds To Mars, Muse... Nie, trójka to za mało 
Captain Kidd napisał(a):Ale Nickelback? Można tego trochę posłuchać dla zabicia czasu, ale bez przesady...
Captain Kidd napisał(a): My Chemical Romance

Tico napisał(a):T.Love - i tu mysle ze sie nic nie zmieni jeszcze przez dluuugi czas. T.Love to moja prawdziwa milosc muzyczna Wink
Chociaż nie, to już nie xd

cRaSh napisał(a):Muniek opowiadal o tym jak kroja ludzi w parkach miejskich w bialy dzien (...)

Usta i oczy, skóra i krew
Pocisk miłości zabija mnie
Na naszym niebie eksplodują bomby
Słowa i myśli wyskakują z orbit
cRaSh napisał(a):Możliwa jest też sytuacja, że oceniamy cały 'dawny polot muńka do opisywania trywialnych rzeczy' na podstawie singli/najbardziej znanych piosenek, ale wtedy to jest bezsensu
Days napisał(a):yc moze wlasnie Tico masz racje - zdazaly mi sie juz wczesniej kiepskie piosenki, ale nie byly one tak eksponowane, jak ta... a na dodatek on ja wlasnie tak przestawia bezkrytycznie i jako siodme cudo swiata...
Gina napisał(a):tak po jednym wersie to ja ze swojej strony moge powiedziec ze zielony zoliborz, pieprzony zoliborz sprawia ze warszawa tez jest plytka, trywialna i niskich lotow #lmao

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości