Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
)
), Mark Oldfield, czesciowo Roxette, Genesis, z polskich Bracia Cugowscy, IRA i stara Budka Suflera (do "Nic nie boli tak jak zycie"), aaa! i jeszcze Gary Moore, Queen i wiele wiele innych. Zdecydowanego faworyta na miejsce 3 nie da sie wytypowac.

Days napisał(a):erfea napisał(a):The Corrs - za folkowe klimaty
another one..........normalnie chyba powinnam sie do partii politycznej zapisac jakies

czyli wszystkiego co fajne, lekkie i łatwo wpadające w ucho
Nie ciągnie mnie (może tylko czasowo), chyba się 'objadłam', tak samo jak tegorocznymi truskawkami
(moment na wyzwiska
)

, bo Slash jest najlepszym gitarzystą świata, bo Matt wali jak dwie perkusje, bo Izzy wygląda jak zbity spaniel, bo Duff wymiata na basie a poza tym zawsze miałam do niego słabość, bo nie ma takiego tematu o którym oni nie odważyliby się zaśpiewać, bo przez nich stałam się jeszcze bardziej wulgarna i pyskata niż wcześniej
bo teksty Axla udowadniają mi, że są jeszcze na świecie ludzie, którzy mają bardziej nasrane we łbie niż ja
), bo wszystkie kobiety Axla były tak niedorozwinięte umysłowo, że przy nich podnosiło się moje poczucie własnej wartości, bo Axl bez koszulki świetnie prezentuje się na moich ścianach, bo przy "Paradise City" puszczonym na pełny regulator matka nie odważa się wejść do mojego pokoju, bo "Sweet child o'mine" jest słodkie
, bo tak.

no i za to, że w trudnych chwilach słucham AFD, bo - hahaha - stopień wqrzenia Axla i poziom buntu w tych piosenkach dodaje mi woli walki. No i oczywiście za teledyski

Witek napisał(a):
3. Bon Jovi, NIN, Queen.... nie pisze dlaczego, nie chce mi sie

Colleen napisał(a):Ooo NIN jak miło Z tego co wiem to chyba nie ma tu zbyt wielu osób, które by lubily ten zespół
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości